Een standaard consumentenaanbod heb ik niet, omdat ik een artistiek fotografe ben die werkt met natuurlijke elementen en een kunstzinnig oog.

Dus standaardconcepten zoals geregisseerde bruiloften, geplakte fotoalbums, jubileumfeesten of een afgebakende studio-setting met poserende volwassenen, kinderen of dieren in een creatief beperkte omgeving doe ik niet.

Ik ben gericht op emotie en eigenheid op een unieke artistieke manier vastleggen. Dat doe ik zowel door het gebruik van bijzondere locaties, maar vooral door een interessante sfeer te creëren met natuurlijk licht en een sprekende compositie te bedenken en goed te kijken naar wie jij bent en wat je wil.

Het creatieve proces dat we samen aangaan is er op gericht om een originele en artistieke fotoserie te maken die heel persoonlijk is en jouw authenticiteit vooral benadrukt.

Het verhaal dat er verteld wordt met een foto

Denk bijvoorbeeld aan een serie die gaat over jouw passie voor iets, dat kan bijvoorbeeld een hobby zijn zoals schilderen, musiceren, motorrijden of een bepaalde sport die je uitoefent. Of misschien heb je eindelijk je roeping gevonden en wil je dat vereeuwigen met een persoonlijk fotoproject.

Misschien heb je een bijzondere of moeilijke periode achter de rug en wil je jezelf graag laten zien met je nieuwe uitstraling. Wellicht heb je iets overwonnen of iets meegemaakt waar je toch sterker uit bent gekomen. Misschien wil je jezelf verwennen met een bijzonder cadeau en gun je jezelf een paar uur volledige aandacht met deze fotoserie, als herinnering voor dit voor jou belangrijke keerpunt in je leven.

Wellicht is de liefde op je pad gekomen en wil je een romantische serie van jullie samen maken, als ode aan jullie liefde, maar dan wel graag op een artistieke wijze vormgegeven, wellicht in een omgeving waar jullie beide mooie herinneringen aan hebben.

Onverhoopt moet je binnenkort afscheid van iets of iemand nemen, waar je veel moeite mee hebt maar waar je wél een blijvende visuele herinnering van wilt hebben. Iets of iemand vereeuwigen die belangrijk voor je blijft.

De uitdrukking van iemands kern en verlangen is te vangen door de lens. Het decor waarin ik dat wil laten plaatsvinden moet dat versterken en stimuleren. Ik ga op zoek naar een interessante compositie die recht doet aan jouw wens en gevoelsbeleving. Met deze serie tekenen we een gedenkwaardig moment op dat de tand des tijds zal doorstaan.

Een uniek moment met jou in de hoofdrol.

Ook een fotoserie voor professioneel gebruik zoals bijvoorbeeld een auteursfoto voor je boek, of een fotoserie voor de band waar je in speelt of zingt, of een portfolio om je als presentatrice/performer te laten zien, of de coverfoto voor je nieuwe CD die je binnenkort wilt uitbrengen, of een portretserie voor je nieuw te openen zaak, of een serie om jouw verhaal in een magazine of blad te visualiseren, of foto-opnames als je speelt op een podium of acteert in een theater, of de uitreiking van een prijs waar je jaren voor hebt geknokt, of een serie om te gebruiken op je website of drukwerk… enz. enz.

Scroll Up