Tarieven & Werkwijze

Op Projectbasis samenwerken

We kunnen een vaste projectprijs afspreken. Dit is handig bij creatieve fotografieprojecten omdat we dan flexibeler kunnen werken, maar dan weet je direct wat de all-in prijs is voor het hele fotoproject.

Er zijn altijd vaste kosten die sowieso gerekend moeten worden:

Minimaal 1 uur opnames maken € 75 (meerprijs per 30 minuten meerwerk = € 30) en Foto-bewerkingskosten € 27,50 en reiskosten van Oosthuizen naar de locatie € 0,75 per kilometer (VV). Zonder reiskosten is de prijs dus minimaal € 102,50 exclusief 21% btw.

Dagdeel boeking

Bij een dagdeelboeking krijg je € 111,= korting op de reguliere prijs van 4 uur en de fotobewerkingskosten zijn bij deze prijs inbegrepen. exclusief 21% btw.

Dagdeel boeking (4 uur) € 189 exclusief 21% btw.

(houdt rekening met eventueel kleding wisselen, je make-up bijwerken, meerdere achtergronden toepassen).

Reiskosten van Oosthuizen naar de locatie € 0,75 per kilometer (VV)

Aanvullende voorwaarden:

Ik doe maximaal 1 fotoproject per maand. Dus leg jezelf vast als je zeker wilt zijn van mijn beschikbaarheid. Datum kunnen we in overleg vastleggen.

Selectie en nabewerken foto’s per opdracht € 27,50 (bij dagdeelboeking inbegrepen)

Je krijgt 20 opnames te zien (in klein formaat) en daar kies je er zelf 10 uit.

Ik werk bij voorkeur in de Provincie Noord Holland. Andere provincies zijn bespreekbaar maar het is afhankelijk van het soort fotoproject en de tijdsduur. Bij een dagdeelboeking zijn grotere afstanden dan 100 kilometer geen probleem.

Je ontvangt altijd een schriftelijke prijsopgave vóóraf die je goedkeurt per email.

Na de opnames met jou ga ik aan het werk met het selecteren en nabewerken van jouw foto’s.

Foto’s kunnen privé door jou gebruikt worden in huiselijke sfeer. Het auteursrecht blijft van Miranda Nanda Maria Fotografie.

Wil je de foto’s voor commerciële doeleinden gebruiken op bijvoorbeeld drukwerk in grotere oplage of in commerciële marketinguitingen, dan kun je het auteursrecht kopen van mij voor een eenmalig bedrag. Ik verwacht wel dat je altijd bij publikatie van de foto de bron vermeld op deze wijze, dus een link naar mijn website MirandaNandaMariaFotografie.nl

Aanlevering van foto’s

Per foto-opdracht heb je recht op 10 digitale foto’s. Je krijgt 20 opnames in klein formaat te zien waar je jouw eigen selectie uit kunt maken en deze selectie ontvang je via WE-TRANSFER via je mailadres en kun je downloaden naar jouw eigen PC.

Je kunt zelf zorgdragen voor het afdrukken van jouw foto’s, het is niet verplicht om dat via mij te doen. Ik ben in dat geval niet verantwoordelijk voor de fotokwaliteit van de afdrukken.

Resolutie van de foto’s

De foto’s ontvang je in hoge resolutie, zodat je er een scherpe posterafdruk A1 (85 cm bij 60 cm) van zou kunnen maken. De resolutie is minimaal 9000 x 9000 pixels.

De factuur ontvang je gelijktijdig met de 10 digitale WE-TRANSFER bestandenBetaling van de factuur dient direct te gebeuren zodra je de foto’s per WE-TRANSFER gaat ontvangen. Ik stuur je daarvoor een tikkie voor het bedrag van de factuur.

Scroll Up