Tarieven & Werkwijze

Ik werk op uurbasis of op projectbasis

Prijs per uur € 55 Je krijgt hiermee 50% korting op de reguliere prijs omdat ik fotografie naast ander werk doe en derhalve een scherp aantrekkelijk tarief kan bieden.

(houdt rekening met eventueel kleding wisselen, je make-up bijwerken, meerdere achtergronden toepassen, de minimale boekingstijd is altijd 1 uur)

Dagdeel (4 uur) € 189

Selectie en nabewerken foto’s per opdracht € 27,50 (je krijgt 20 opnames te zien en daar kies je er zelf 10 uit).

Reiskosten vanaf mijn woonplaats Oosthuizen naar de locatie waar de fotoshoot is:

~ 20 tot 50 kilometer € 15

~ 50 tot 100 km € 30

Bij grotere afstanden bereken ik een gepaste prijs. Ik werk bij voorkeur in de Provincie Noord Holland. Andere provincies zijn bespreekbaar maar het is afhankelijk van het soort fotoproject en de tijdsduur. Bij een dagdeelboeking zijn grotere afstanden dan 100 kilometer geen probleem.

Op Projectbasis samenwerken

We kunnen ook een vaste projectprijs afspreken. Dit is handig bij complexere fotografieprojecten omdat we dan flexibeler qua tijd kunnen werken, maar dan weet je direct wat de all-in prijs is voor het hele fotoproject.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Je ontvangt altijd een schriftelijke prijsopgave vóóraf die je goedkeurt per email.

Na de opnames met jou ga ik aan het werk met het selecteren en nabewerken van jouw foto’s.

Foto’s kunnen privé door jou gebruikt worden in huiselijke sfeer. Het auteursrecht blijft van Miranda Nanda Maria Fotografie.

Wil je de foto’s voor commerciële doeleinden gebruiken op bijvoorbeeld drukwerk in grotere oplage of in commerciële marketinguitingen, dan kun je het auteursrecht kopen van mij voor een eenmalig bedrag. Ik verwacht wel dat je altijd bij publikatie van de foto de bron vermeld op deze wijze, dus een link naar mijn website MirandaNandaMariaFotografie.nl

Aanlevering van foto’s

Per foto-opdracht heb je recht op 10 digitale foto’s. Je krijgt 20 opnames te zien waar je jouw eigen selectie uit kunt maken en deze ontvang je via WE-TRANSFER via je mailadres en kun je downloaden naar jouw eigen PC.

Wil je kwaliteitsafdrukken van jouw foto’s, dan ontvang je een prijsopgave voor de afdrukken die jij wilt. Je kunt uiteraard zelf zorgdragen voor het afdrukken van jouw foto’s, het is niet verplicht om dat via mij te doen. Ik ben in dat geval niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afdrukken.

Resolutie van de foto’s

De foto’s ontvang je in hoge resolutie, zodat je er een scherpe posterafdruk A1 (85 cm bij 60 cm) van zou kunnen maken. De resolutie is minimaal 9000 x 8000 pixels.

De factuur ontvang je gelijktijdig met de 10 digitale WE-TRANSFER bestandenBetaling van de factuur dient binnen 3 werkdagen plaats te vinden, nadat je de foto’s hebt ontvangen.

Scroll Up